Домоводство Бабусин рецептик

Вирішила я сьогодні приготувати чогось новенького і згадала про фірмові картопляні тертюхи З сиром під сметанковою мачанкою, які завжди готувала моя бабуся)я іх просто обожнюю!)а ви готуєте таку вже часом забуту страву?і ще питання: чи є у вашій сімі своі фірмові страви, рецепти, яких передаються від покоління до покоління?

6 комментариев

avatar
Лисички! рецептики в студію)
avatar
тертюхи-це деруни чи що?
avatar
ні,іх ще називають терті пироги, чула про такі?
avatar
нєа.
ану давай рецепт!!!)
avatar
частину картоплі відварюємо, робимо пюре, залишаємо охолонути.другу частину(ра3ом 3 цибулькою) трем на дерунну масу, яку потім потрібно добре процідити через марлю, сік вилити, а крохмаль додати в картоплю.змішуємо наше пюре з тертою масою, додаємо яйце, сіль, перець і ще декілька ложок борошна і крохмалю купованого магазинного.Начинка: перетираємо домашній творог з сіллю.формуємо пироги і кидаємо акуратно в кипяток, варяться хв 10.Мачанка: підсмажена цибулька з борошном і сметаною.Ну ніби і все)трохи складнувато, але дуже смачно!)
avatar
я любила бабушкины пироги с тыквой «плацинды» и еще когда она пекла сладкие пирожки в духовке, то мне всегда делала с тушеной квашеной капустой.
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.