Кулинария Капуста не сквасилась((((

Робили ми з свекрухою цього року капусту квашену, засолили все як звичайно і через пару днів вона стала слизькою(((( прийшлось викинути велику кастрюлю капусти. Тепер думаємо купити і заквасити нову але не хочеться знов викидати, в когось таке бувало? Від чого це може бути? Ладно я молода і не досвідчена, але свекруха робить її роками, вона пробувала на сіль її, все контролювала, все як завжди і вона стала слизька(((

6 комментариев

avatar
«В квашенои капусте слизь появляется когда в помещении очень тепло и Вы ее не вынесли на холод, что бы остановить брожения.У меня тоже было такое. Теперь я не держу 3 дня как рекомендуют, а пробую и по мере готовности на холод. У меня стояла на балконе, сильно отжимала и только в щи использовала, Половину выкинула, с приходом тепла .»
Знайшла в неті коментар такий, але в нас навпаки холодно, нижче 18 градусів буває, поставили в ванній, в нас там багато місця і прохолодно, зараз ніхто не набирає ванну, бігом в душ і витираємось і одягаємось, бо холодно дуже(
avatar
у меня холодная портится. я банки к плите вечно ставлю ближе.
avatar
ого, може й дійсно холодно було, може на кухні спробувати поставити
avatar
может сорт капусты не зимний
может соль йодированная
мало соли
много соли
тепло или же наоборот холодно и не добродила
может жир попал
факторов много.
avatar
огого, скільки факторів, якась капуста була солодкувата, хоча її добре посолили, мало все вийти нормальним, як завжди( а тут може дійсно холоднувато, але дехто і на балкон ставить
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.