Прямой эфир Паска "з покоління в покоління" (ще від прабабки)

0,5 л кип'яченого молока
200 гр маргарину і 100 гр масла
10 жовтків
5 білків
2 стакани цукру
100 гр дріжджів
ванільний цукор
щіпка солі
родзинки

В теплому молоц розчинити дріжджі, додати половину муки і розмішати, щоб не було комків, накрити і покласти у тепле місце. Коли об'єм збільшиться на половину, додати сіль, жовтки, перетерті з цукром і ваніліном, масло і маргарин. це все вимісити, додати збиті у піну білки і муку, що залишилась.
Тісто накрити і покласти у тепле місце до тоді, поки не збільшиться вдвічі. Після додати родзинки і розкласти у форми на третину. Випікати близько години.

9 комментариев

avatar
я цього року буду пекти з цукатами
avatar
спасибо))) а зачем маргарин? можно вместо него тоже масло?
avatar
та я теж над цим задумалась… просто передруковувала з написаного слово в слово… я теж буду на маслі робити
avatar
так а ты готовила по этому рецепту?
avatar
да, вийшла дуже смачна… тільки чи додавала я маргарин чи масло — чесно, не пам'ятаю
avatar
спасибо, буду пробовать)
avatar
а у нас рецепт из книги «О вкусной и здоровой пище»)))))))))) очень тоже вкусные)))))
avatar
давай сюди)
avatar
а книжка у папы)))))
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.